sign_barebells
16.04.2018

Merry Christmas – året rundt!

Yummy! Vår Limited Christmas Edition, med smak av uimotståelig fudge, blir nå en del av vårt ordinære sortiment. Barebells Fudge Milkshake – med 24 gram protein og uten tilsatt sukker. God jul året rundt!

25.03.2018

Hello, guilt-free newcomer!

Barebells, Sveriges mest solgte protein bar, kommer nå med sin femte variant – White Chocolate Almond. Like digg som den høres ut, det perfekte – skyldfrie – valget for alle som leter etter litt ekstra proteiner eller som bare ønsker å gi seg selv noe skikkelig digg. Baren er uten tilsatt sukker og med høyt proteinnhold. Kombinasjonen av hvit sjokolade og mandler er som sendt fra himmelen!

10.01.2018

Jon Olsson ny ambassadør for Barebells!

Vi er stolte og glade for å kunne presentere oss som ny sponsor til den velkjente tidligere alpinisten Jon Olsson.

– Noe jeg ikke har mye av er tid, derfor er Barebells produkter episke for meg! De forsikrer meg om at jeg kan fortsette å gjøre min greie uten at jeg behøver å sløse unødvendig tid på resturantbesøk. Jeg elsker det! Sier Jon Olsson.

01.01.18

START THE YEAR GUILT-FREE

Du trenger ikke unngå alt det gode bare for at du ønsker å leve sundt. Derfor er våre produkter høye på protein og uten tilsatt sukker. Start året guilt-free ved å kombinere bakning med Barebells og gode treningsrutiner. 

Siden årsskiftet begynte vi også å la våra ambassadører dele sine treningstips på Instagram.

Utover det kommer vi å arrangere ambassadørtreninger – til deg som ønsker å trene med våre dyktige og inspirerende ambassadører. Så stay tuned for uimotståelige guilt free oppskrifter og gode treningstips!

Stay tuned for uimotståelige oppskrifter og trening med Barebells.

10.11.2017

HO, HO, HO! VÅR CHRISTMAS EDITION ER HER!

Nå slipper vi en limited milkshake med smak av uimotståelig fudge. Den runde smaken av myk sjokolade minner om en amerikansk drømme jul. Milkshaken er fylt med protein og passer perfekt til å nytes etter en tur i bakken, foran et knitrende bål, eller bare når du vil booste julefølelsen og nyte julens smaker.
GOD JUL!

28.09.2017

SVERIGES MEST SOLGTE BAR I NY SMAK

Here it is – your new addiction! Barebells som nå leder markedet innenfor proteinbarer i Sverige* slipper sin fjerde smak med saltede peanøtter, melkesjokolade, fylt med protein og uten tilsatt sukker. Et funksjonelt mellommåltid som ikke svikter på smak og en selvklar proteinbar for deg som trener – eller bare ønsker deg noe godt.